Acceleradors i frens

Productes / Solucions per a la conducció / Acceleradors i frens

Acelerador con Manettes al Volante

Accelerador amb Manettes al Volant


Aquest sistema d’acceleració, compost per una o dues palanques darrere del volant, permet la conducció amb les mans d’un vehicle automàtic. L’acceleració s’aconsegueix pressionant cap avall una de les dues palanques i s’interromp automàticament en cas de frenada. Aquest sistema permet mantenir tots els paràmetres del volant (alçada, funcionalitat del coixí de seguretat, comandaments de canvi, etc.) i utilitzar normalment els comandaments originals.

La novetat en aquest producte és la possibilitat de reduir la potència del vehicle agilitzant així les maniobres delicades i evitant una posada en marxa massa brusca. Aquest dispositiu està disponible en dues versions: electrònica i mecànica.

Freno de Leva LF901

Fre de Lleva LF901


El fre de lleva converteix en manual el pedal del fre i per frenar només cal pressionar lliurement la palanca cap avall. El seu funcionament vertical porta alguns avantatges:

Fent d’eix amb el pedal, la força emesa sobre la palanca del fre arriba multiplicada, de manera que requereix fer poca força per frenar.

El recorregut de la palanca del fre està reduït, permetent així que amb un únic moviment, es pugui frenar molt ràpidament sense necessitat de treure les mans del volant.

Acelerador y Freno Horizontal con Cursor CT12

Accelerador i Fre Horitzontal amb Cursor CT12


Kivi presenta els nous Acceleradors i Frens: aquests dispositius permeten a les persones amb discapacitat a les dues cames o bé en una o en les dues extremitats superiors a una conduccion completa.

L’accelerador i fre a cursosr CT12 empenyent la palanca cap al quadre de comandament es frena, mentre movent el cursor cap al extern amb el polze s’accelera.

Palanca de Freno Horizontal LF12

Palanca de Fre Horitzontal LF12


La nova palanca de fre universal Kivi és disponible només en la versió estàndard. Va ser dissenyada de manera modular perquè es pogués adaptar, a través de poques operacions mecàniques, a diversos vehicles, molt ràpid i fàcilment. També és possible configurar la palanca de fre segons el vehicle o les preferències del client.

La palanca fre universal LF12 exclusivament serveix com a fre. Es pot frenar empenyent la palanca cap endavant.

Acelerador de Aro bajo Volante K4/K5

Accelerador d'Aro sota Volant K4 / K5


Aquests dispositius permeten als conductors amb falta de funcionalitat completa o parcial en les extremitats inferiors, conduir vehicles amb canvi automàtic o equipats amb embragatge automàtic.

K5: discret i pràctic, hi ha un doble recorregut que permet accelerar tant estirant el cèrcol cap al volant com pressionant cap al quadre de comandament. Això permet al conductor triar entre diferents maneres de conducció en relació al tipus de carretera a recórrer.

K4: estèticament idèntic al K5, amb la possibilitat a qui ho prefereixi, d’accelerar únicament tirant del cèrcol cap al volant.

Acelerador y Freno Vertical con Cursor LT12

Accelerador i Fre Vertical amb Cursor LT12


Els Acceleradors i Frens Kivi canvien en manual dels circuits a pedal de l’accelerador i del fre i poden ser instal·lats en vehicles amb canvi automàtic i amb direcció assistida.

S’instal·len a la columna de direcció, a la dreta o a l’esquerra segons les exigències del conductor. La seva col·locació no obstaculitza ni a l’obertura del coixí de seguretat, ni a l’accessibilitat als comandaments de conducció i tampoc limita aquesta conducció a qui utilitza els comandaments originals.

Acelerador y Freno Menox

Accelerador i Fre Menox


Aquest dispositiu està dissenyat per simplificar la conducció del seu vehicle sense incòmodes barres que dificulten l’accés a aquest. Aquest dispositiu és un producte de la prestigiosa firma Menox que garanteix la seva resistència. Gràcies a l’avançat disseny de Menox, cada control és ergonòmic, d’acord amb la mobilitat natural del braç, el canell i la mà de cada persona.

Accelerador KS Wireless

Accelerador KS Wireless


Kivi presenta el nou accelerador de cèrcol dalt del volant KS wireless amb una tecnologia completament renovada, fàcil per utilitzar i per instal·lar. Ja no serà necessari fer cap connexió electrònica entre cèrcol i volant, el que permet reduir els temps d’instal·lació.

El dispositiu està disponible en dos models, fix i removible: el primer està fixat al volant per un suport, el segon, molt semblant al KS actual, es pot treure fàcilment quan no s’utilitza.