Càrrega de cadires

Robot Recoge Sillas

Robot Recull Cadires


És possible adaptar el funcionament del robot recull cadires amb la nostra porta corredera. Aquest sistema és completament automàtic i permet carregar la cadira de rodes en el vehicle sense esforç, és particularment aconsellable per a persones amb capacitat de moviment reduïda. En cas de manca d’utilització, el robot recull cadires és fàcilment desmuntable i els seients originals es poden reemplaçar ràpidament.

Grua Recoge silla

Robot recull cadires


La grua recull cadires de Kivi, és un braç articulat fixat a la part superior de l’habitacle, que permet carregar la cadira de rodes manual en un vehicle amb 3  o 5 portes. La cadira de rodes s’eleva i s’abaixa pressionant un interruptor, mentre els moviments d’ingrés al vehicle són manuals. La grua recull cadira està disponible en dues versions: el model “BASE VERSION” està proveït d’un interruptor per a l’elevació i baixada elèctrica de la cadira de rodes i el “DELUXE VERSION” proveït d’un polsador que permet posar en funció tant la porta corredera com la grua recull cadires.

Grúa recoge sillas 40Kgs

Grua recull cadires 40Kgs


El braç de grua articulat de Carolift 40 permet maniobrar fàcilment la cadira de rodes a través d’obertures estretes conservant la capacitat de traspassar els para-xocs amples. A diferència de les grues amb braços fixos, és possible recollir la cadira de rodes des de la vorera al costat del vehicle.

Grúa recoge sillas 80Kgs

Grua recull cadires 80Kgs


Carolift 325 és una grua desmuntable, dissenyada per entrar en un vehicle sedan. La grua està destinada principalment per a una cadira de rodes elèctrica o scooter sense seient.

Un cop desmuntada, consta de dues peces que es poden posar a qualsevol lloc a l’interior del vehicle. La més pesada pesa al voltant de 6 kg. Rotació manual i elevació d’accionament elèctric, que es controla a través de controls a la part superior de la grua.

Grúa recoge sillas 90Kgs

Grua recull cadires 90Kgs


La grua Carolift 90 és una grua elegant per a cadira de rodes, dissenyada per elevar dispositius de mobilitat de fins a 90 kg i introduir-los a la part posterior d’un vehicle. La grua és plegable i aquesta característica permet el seu ús en vehicles amb portes posteriors inclinades.

Grúa recoge sillas 140Kgs

Grua recull cadires 140Kgs


La grua Carolift 140 és una grua per a cadira de rodes elegant, dissenyada per elevar dispositius de mobilitat de fins a 140 kg i introduir-los a la part posterior d’un vehicle. La grua plegable i aquesta característica permet el seu ús en vehicles amb portes posteriors inclinades.

Grúa 6000/6900 181Kgs

Grua 6000/6900 181Kgs


El braç de grua 600/6900 desplaçat permet recollir la cadira de rodes des del lateral del vehicle. Aquesta característica també permet la instal·lació en vehicles familiars amb portes posteriors amb inclinació.

Grúa recoge sillas Carolift Joey 159Kgs

Grua recull cadires Carolift Joey 159Kgs


Amb només prémer un botó, aquest producte fàcil d’usar s’eleva i emmagatzema el seu scooter o cadira de rodes elèctrica (desocupada) a l’interior del seu monovolum o vehicle familiar.

Simplement, feu lliscar el seu dispositiu de mobilitat sobre la plataforma des d’un dels costats del vehicle, premi un botó i deixeu que la grua Joey elevi i emmagatzemi el dispositiu de mobilitat per vostè. S’inclouen corretges d’amarratge per a un transport segur. Hi ha disponible un sistema de barrera opcional per a més seguretat i comoditat.