Cinturons

Cabestrante Ax-s Winch Compact

Cabrestant Ax-s Winch Compact


El sistema Ax s Winch compacte és un cabestrant dissenyat específicament per ajudar mecànicament l’ascens de la rampa i l’entrada al vehicle amb la cadira de rodes.

Ax s Winch Compact és el cabrestant per a cadira de rodes més compacte del mercat. Té una característica única acceleració suau i desacceleració. Aquesta funció proporciona una sensació de confort i seguretat per l’ocupant de la cadira. També compta amb un comandament a distància que proporciona comoditat i seguretat per a l’usuari de cadira de rodes i l’assistent. La dimensió més compacte (217 x 180 x 135) permet la màxima integració en el vehicle i facilita el pas de la cadira de rodes.

Cabestrante F-Winch

Cabrestant F-Winch


F-Winch funciona tant en els petits vehicles amb rebaix de pis com en furgonetes de mida mitjana-gran, equipades amb rampes d’alumini.

F-Winch és molt intuïtiu. Només ha de connectar els mosquetons al xassís de la cadira i utilitzar el comandament a distància per estirar la cadira de rodes a l’interior del cotxe.

El F-Winch farà en silenci el treball per vostè i s’aturarà automàticament en la posició correcta. No es requereix un esforç ni del cuidador ni de l’ocupant de la cadira.

Sistema Cinturón Crossit

Sistema Cinturó Crossfit


Crossit és un sistema de cinturó postural universal que es pot utilitzar en qualsevol seient, sempre que hi hagi una obertura entre el seient i el respatller. Ha estat desenvolupat per usuaris particulars i per al transport públic.

Si el passatger no pot o no vol tenir els cinturons creuats sobre el pit, es poden fixar els cinturons en sentit vertical i utilitzar la sivella del pit per mantenir-los fixos sobre el cos.

Sistema Cinturon Postural Careva

Sistema Cinturó Postural Careva


Els cinturons posturals Careva són molt útils per a persones que requereixen un suport addicional quan estan assegudes al seient d’un vehicle o en una cadira de rodes. Proporcionen una posició correcta al seient per permetre l’ús segur del cinturó de seguretat.

El sistema del cinturó inclou un cinturó lumbar que es fixa verticalment sobre el respatller. El cinturó postural es col·loca després en les osques del cinturó espinal.

Cinturón de seguridad 4 puntos

Cinturó de seguretat de 4 punts


Q’Straint va introduir el sistema totalment integrat de 4 punts per a la subjecció de passatgers en cadira de rodes, que va passar a ser el cànon pel qual s’ha regit la indústria durant més de 25 anys. Cada component està dissenyat, construït i provat per funcionar com un únic sistema cohesionat. En cas de col·lisió o de frenada sobtada, el sistema aïlla les forces de l’ocupant, que viatgen cap a endavant, de les forces de la cadira dirigint aquestes últimes cap al pis del vehicle.