Comandaments per tetraplègics

Productes / Solucions per a la conducció / Comandaments per tetraplègics

Monomando Acelerador y freno Push & Pull CT08

Monocomandament Accelerador i fre Push & Pull CT08


Kivi presenta els nous Acceleradors i Frens: aquests dispositius permeten a les persones amb discapacitat a les dues cames o bé en una o en les dues extremitats superiors a una conducció completa.

Els Acceleradors i Frens Kivi canvien en manual dels circuits a pedal de l’accelerador i del fre i poden ser instal·lats en vehicles amb canvi automàtic i amb direcció assistida.

Empuñadura Palanca de Freno

Empunyadura Palanca de Fre


Dispositiu utilitzat per conductors amb falta de funcionalitat en l’extremitat superior dreta o en ambdues extremitats superiors. Pot ser instal·lat en vehicles amb canvi automàtic i direcció assistida. Per facilitar l’ús del fre de mà, a la palanca se li afegeix una altra empunyadura que requereix un esforç molt més lleu. Aquest dispositiu, facilita l’ús del fre de mà requerint molt menys esforç.

Empuñadura de Horquilla

Empunyadura de Forquilla


Kivi està especialitzada fa anys en la realització d’adaptacions per a la conducció de persones tetraplègiques i amb lesions molt greus. Aquestes adaptacions estan fetes a mida segons les capacitats funcionals i les exigències personlaes de cada usuari.

Es recomana utilitzar un d’aquests sistemes a l’hora d’usar el volant depenent de la necessitat. La forquilla es recomana per a conductors amb força residual al canell però amb total absència en els dits.

Empuñaduras de Acelerador y Freno

Empunyadures d'Accelerador i fre


Les empunyadures estan recobertes amb un material antilliscant que no transmet cap sensació de calor o de fred a la mà.

Kivi compta amb una àmplia gamma de empunyadures amb diferents combinacions de polsadors.

Empuñadura de Trípode

Empunyadura de Trípode


Kivi està especialitzat fa anys en la realització d’adaptacions per a la conducció de persones tetraplègiques i amb lesions molt greus. Aquestes adaptacions estan fetes a mida segons les capacitats funcionals i les exigències personals de cada ususari.

Es recomana utilitzar un d’aquests sistemes a l’hora d’usar el volant depenent de la necessitat. El trípode és el dispositiu correcte per als conductors amb pèrdua total de la capacitat funcional de la mà i del canell.

 Electrificación freno de mano

Electrificació fre de mà


Aquest dispositiu, constituït per un petit motor, permet accionar elèctricament el fre gràcies a un interruptor col·locat al tauler de control. Es pot instal·lar en qualsevol vehicle, sigui amb fre d’estacionament a pedal o sigui un fre de mà.

Pulsadores para Mandos Auxiliares

Polsadors per Comandaments Auxiliars


Els polsadors per a comandaments auxiliars que es toben dins el recolza caps i s’accionen amb un lleuger moviment del clatell o dins el braç dret o a la porta a l’esquerra del conductor i s’accionen amb el colze o l’avantbraç.

Monomando Acelerador y Freno Radial RT12

Monocomandament Accelerador i fre Radial RT12


Kivi presenta els nous Acceleradors i Frens: aquests dispositius permeten a les persones amb discapacitat a les dues cames o bé en una o en les dues extremitats superiors a una conduccion completa.

L’accelerador i fre radial RT12 empenyent l’empunyadura cap avall s’accelera mentre que si s’empeny la palanca cap al quadre de comandament es frena.