Conducció independent

Productes / Solucions per a la conducció / Conducció independent

Inversor de Pedal Acelerador Electrónico

Inversor de Pedal Accelerador Electrònic


Kivi presenta el seu nou pedal accelerador de esquerre electrònic DS- 10 ES EL, el qual es pot instal·lar en els cotxes equipats amb un pedal d’accelerador electrònic i una transmissió automàtica.

Aquest dispositiu permet a les persones amb discapacitat en la seva extremitat inferior dret a conduir, ja que aquest sistema els permet accelerar amb el pedal de l’accelerador situat a l’esquerra de l’original.

A cada arrencada del motor el conductor podrà triar entre l’accelerador original o bé l’altre a l’esquerra, a través d’un polsador LED col·locat en una posició còmoda en el quadre de comandament.

Turny Evo conductor

Turny Evo conductor


Després de l’èxit del Turny Evo amb la solució al costat del passatger, ara Autoadap, llança una solució per al conductor. El Turny Evo simplifica la vida diària per a moltes persones amb mobilitat reduïda, evitant així recórrer a l’ajuda d’altres i poder triar i conduir el cotxe que desitgi.

Servo embrague electrónico

Servo embragatge electrònic


L’embragatge automàtic permet d’automatitzar el comandament de l’embragatge, és a dir canviar marxes sense haver de trepitjar el pedal de l’embragatge; per tant el conductor, acostumat a fer anar la palanca del canvi, no ha de canviar la seva manera de conduir. Adaptable a qualsevol tipus de vehicle, nou o d’ocasió, neutralitzable en cada moment, no interfereix en el funcionament dels òrgans mecànics del vehicle i el rendiment no pateix alteracions.

Alargador de Pedal

Allargador de Pedal


Els allargadors per als pedals Menox Mini Stamp inclou una extensió de pedal de 10-30cm amb plataforma per al peu. L’extensió es pot guardar fàcilment quan s’utilitzin els pedals originals. Les extensions per als pedals inclouen la funció d’alliberament ràpida i estan disponibles tant per a vehicles automàtics com manuals.

Alargador de Pedal Stamp

Satèl·lit multifunció l'Volant PV1102


Aquest dispositiu, indispensable per a conductors amb discapacitat a una de les extremitats superiors, permet la gestió dels comandaments auxiliars principals com ara llums, indicadors de direcció, eixugaparabrises i botzina. El satèl·lit es pot posar tant a la dreta com a l’esquerra del volant i amb un kit d’adaptació molt bàsic es pot fixar al volant o fer giratori segons les necessitats de l’usuari. Es desmunta molt fàcilment.

Inversor de Pedal Acelerador para pie Izquierdo

Inversor de Pedal Accelerador per a peu Esquerre


L’accelerador per al peu esquerre Menox es va crear per controlar l’accelerador original del cotxe amb el peu esquerre. L’accelerador per al peu esquerre és compatible amb vehicles que es condueixen tant des del costat dret com des del esquerre. L’accelerador per al peu esquerre Menox inclou una funció d’alliberament ràpida i es pot instal·lar en la majoria de les marques i models. Per permetre l’ús adequat dels pedals, potser necessiti moure’ls, estendre’ls o, en algunos casos, bloquejar completament. Els pedals Menox estan disponibles en moltes formes per adaptar-se a les diferents necessitats individuals com l’accelerador per al peu esquerre i una extensió del pedal.

Pomo de Dirección con Adaptador

Pom de Direcció amb Adaptador


El pom de direcció, el control de gir del volant i el suport del pom tot en un, per ajudar a trobar la manera més còmoda i segura per conduir el seu vehicle.

Pomo y soporte al Volante

Pom i suport al Volant


Poms al volant utilitzats per conductors amb falta de funcionalitat en alguna de les extremitats superiors. Poden ser instal·lats en vehicles amb canvi automàtic i direcció assistida. Permeten subjectar amb facilitat el volant i poden també ser extrets amb facilitat. Es col·loquen al volant a la dreta o a l’esquerra, segons la necessitat. L’adaptador és estàndard.

Base 6 - Way

Base 6 - Way


La Base 6-Way és una base de seient flexible que permet el trasllat a l’interior del vehicle cap i des de la cadira de rodes.

La Base 6-Way facilita el trasllat d’una cadira de rodes a un seient segur, estable i còmode d’una furgoneta. Permet moure el seient del conductor cap enrere, girar-lo i regular-lo en l’altura adequada per col·locar-al costat de la cadira de rodes. La Base 6-Way ha estat sotmesa a proves de col·lisió i està certificada amb la sivella femella del cinturó integrada a la base. Com a opció hi ha disponible un reposapeus de desplaçament longitudinal.

B-MAX

B-MAX


La primera solució de seient giratori completa i totalment provada del món per al Ford B-Max.

Aquesta és una solució completa per al cotxe petit amb un gran potencial. El kit inclou la base giratòria Turnout, suports de muntatge específics per a cada vehicle i un seient amb cinturó integrat. En definitiva tot el necessari per fer que el Ford B-Max accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

Inversor de Acelerador Mécanico

Inversor de Accelerador mecànic


Inversor de pedal accelerador amb un ancoratge ràpid al terra. Amb aquesta adaptació no cal que el pedal original es talli, ja que el muntatge d’una base de protecció ho fa inaccessible. Aquesta base evita el conductor les acceleracions involuntàries amb el peu dret. Es desmunta molt fàcilment.