Plataformes

Plataformas Elevadoras Serie Klearvue

Plataformes Elevadores Sèrie Klearvue


La K-SERIES és una plataforma plegable totalment automàtica que es recull per oferir als conductor i passatger una visió del darrere lliure d’obstacles. Incorpora un comandament de control compacte i fàcil d’operar, així com el sistema de seguretat líder de la indústria Ricon Safety Zone. Aquest innovador elevador de passatgers de la K-SERIES proporciona total comoditat a l’usuari per accedir i sortir del seu vehicle.

Plataforma Elevadora Serie Reliant

Plataforma Elevadora Sèrie Reliant


La S-Sèries ofereix opcions de plataforma massissa i partida totalment automàtiques que incorporen la seguretat del sistema líder de la indústria Ricon Safety Zone.

Compactes i senzills d’operar, l’innovador disseny dels elevadors S-Series ofereix una entrada i sortida del vehicle totalment lliure.

Plataforma Elevadora Century

Plataforma Elevadora Century


La sèrie Century XT té una plataforma telescòpica d’apilament que s’estén fins a 142 cm, però que tot i així cap en l’interior d’un vehicle de transport de mida mitjana.

Els elevadors d’ús personal són completament automàtics i són maniobrats per l’usuari o assistent mitjançant una caixa de comandaments manual estàndard o els comandaments situats a l’elevador.

Plataforma Elevadora Millennium

Plataforma Elevadora Millennium


La sèrie Millennium té una exclusiva parada de vorera de doble de seguretat, controlada per dos sistemes independents. Els elevadors d’ús personal són completament automàtics i són maniobrats per l’usuari o assistent mitjançant una caixa de comandaments manual estàndard o els comandaments situats a l’elevador.

Plataforma Elevadora Vista Split

Plataforma Elevadora Vista Split


Quan no s’utilitza, l’exclusiva plataforma dividida s’emmagatzema paral·lelament als costats del vehicle, proporcionant una visió sense obstacles cap enrere i permetent un bon accés.

Els elevadors d’ús personal de la sèrie Vista Split són completament automàtics i són maniobrats per l’usuari o assistent mitjançant una caixa de comandaments manual estàndard o els comandaments situats a l’elevador.

Plataforma Elevadora Swing a Way

Plataforma Elevadora Swing a Way


El Swing-A-Way ofereix una possibilitat única d’aparcar a prop d’edificis o voreres estretes mentre l’usuari de la cadira de rodes es desplaça sobre la plataforma en paral·lel amb el vehicle. La plataforma telescòpica s’estén a la longitud necessària quan l’usuari de la cadira de rodes llisca sobre la mateixa.

Els elevadors són completament automàtics i són maniobrats per l’usuari o assistent mitjançant una caixa de comandaments manual estàndard o els comandaments situats a l’elelevador.

Plataforma Elevadora bajo suelo UVL

Plataforma Elevadora Baix Sòl UVL


El UVL, o “elevador situat sota el vehicle”, ha sorgit com la principal sèrie d’elevadors de cadires de rodes personals per als usuaris que volen complir amb les normes sobre discapacitats mantenint alhora una màxima capacitat del vehicle. S’ofereixt com una alternativa dels elevadors a l’interior del vehicle, l’ UVL es retreu en un compartiment hermètic i roman fora del camí fins que es necessita.

Plataforma Elevadora Eléctrica Bajo Suelo K90

Plataforma Elevadora Elèctrica Baix Sòl K90


Aquest sistema de plataformes faciliten l’accés a persones amb cadires de rodes, tant per al transport de les mateixes com per a la conducció del vehicle, sense perdre l’estètica del vehicle i conservant la visibilitat posterior o lateral del mateix, quedant la plataforma guardada sota el terra del vehicle.

Plataforma Elevadora K90 Active

Plataforma Elevadora K90 Active


Aquest sistema de plataformes faciliten l’accés a persones amb cadires de rodes, tant per al transport de les mateixes com per a la conducció del vehicle, sense perdre l’estètica del vehicle i conservant la visibilitat posterior o lateral del mateix, quedant la plataforma guardada sota el terra del vehicle.

Plataforma Elevadora AL1

Plataforma Elevadora AL1


AMF-Bruns és el primer i únic fabricant de plataformes que ha implementat aquesta idea sistemàticament als seus productes.

Malgrat els seus 400 kg de capacitat de càrrega la AL1 és un 25% més lleuger que la mitjana de plataformes en el mercat.

No hi ha cap plataforma més lleugera que aquesta!

Plataforma Fiorella F360 Slim Fit

Plataforma Fiorella F360 Slim Fit


La plataforma Fiorella F360 Slim Fit compta amb la millor relació entre el pes, la mida i la càrrega útil. No dóna problemes durant el viatge i és molt fàcil d’utilitzar. F360 ha estat dissenyat per adaptar-se a vehicles més petits i és adequat tant per a les cadires de rodes manuals com elèctriques.

Gràcies al seu pes lleuger que redueix el consum de combustible i de pneumàtics que proporciona un equilibri perfecte al cotxe, el que garanteix un viatge segur i agradable. La mida compacte permet la instal·lació F360 Slim Fit fins i tot quan altres plataformes convencionals no hi caben. Es pot muntar en qualsevol vehicle amb una folgança de 995x1035mm (ample x alt). La mida de la plataforma utilitzable és 1030x714mm (llarg x ample).

F-Twister

F-Twister


F-Twister és una base giratòria opcional dissenyada per a la plataforma F360 Fiorella Slim Fit. Gràcies a aquest dispositiu intel·ligent pot girar l’ascensor cap a l’interior dins del cotxe o cap a l’exterior, d’acord amb el disseny del cotxe i per les seves necessitats.

Permet a la plataforma girar al 90° cap a l’interior o cap a l’exterior. F-Twister té diversos beneficis, però en termes de seguretat que representa el més ràpid i més eficient la sortida d’emergència.