Seients adaptats

Turny HD

Turny HD


El Turny HD facilita l’entrada i sortida de l’automòbil retirant tot el seient fora del vehicle per a un accés senzill.

Turny HD

El moviment giratori de Turny HD és d’accionament manual. El moviment d’elevació / baixada és electrònic i es controla amb un comandament manual.

Turnout

Turnout


El Turnout gira el seient cap a l’exterior del vehicle per facilitar el trasllat des d’una cadira de rodes. La base giratòria està disponible en versions manuals i elèctriques. Les versions elèctriques tenen el sufix E.

Turny Evo

Turny Evo


El Turny Evo facilita l’entrada i sortida de l’automòbil, tant per al passatger com per al conductor. La possibilitat d’adaptar individualment el recorregut del Turny Evo permet que el passatger tingui sempre un espai òptim per a les cames. Això vol dir que la Turny Evo és apta per a usuaris d’un espectre de models d’automòbils més ampli que les versions anteriors. En molts casos, tampoc cal augmentar l’angle de la porta.

Turny Orbit

Turny Orbit


Tots els moviments de Turny Orbit són eléctrics i es controlen amb un comandament manual.

Tilda

Tilda


Tilda és un accessori per al Turny Evo, Turnout, Turny Orbit, Turny HD, Carony Classic i Carony Go.

Tilda permet inclinar el seient 15º cap enrere, en tres passos. Aquest producte confereix major espai per al cap quan llisca el seient entre la unitat de rodes Carony i la base de gir Turnout a l’interior del vehicle. Si s’utilitza el reposapeus opcional, Tilda proporcionarà una ajuda excel·lent per passar fàcilment els peus per sobre del llindar quan es gira la cadira cap a l’interior del vehicle.

Carony Classic

Carony Classic


El nou Carony és un sistema que li permet traslladar d’una cadira de rodes al seient del cotxe sense aixecar-se. Elimina tots els aspectes difícils, pesats i perillosos del trasllat. És tan segur i còmode com un seient de cotxe, però també versàtil i fàcil d’usar com una cadira de rodes.

Si és un usuari de cadira de rodes i té problemes per traslladar-se per si sol. Si és un cuidador i la tasca d’aixecar la seva parella, pare o fill entre la cadira de rodes i el seient del cotxe li resulta difícil o impossible. En aquest cas, Carony pot ser el que necessita.

Carony Go

Carony Go


La cadira de rodes elèctrica del sistema Carony, el seient de l’automòbil que es transforma en una cadira de rodes. Un assistent gira a l’usuari assegut fora de l’automòbil i s’acobla el xassís Carony. Després, el seient complet llisca fàcilment sobre el xassís, convertint-se en una cadira de rodes estàndard. Per entrar en l’automòbil, seguir el mateix procediment senzill, però al revés.

Asiento BEV

Asiento BEV


El seient BEV és un accessori de l’Carony Clasic i el Carony Go.

Seient ergonòmic, dissenyat especialment per facilitar l’adaptació individual utilitzant una varietat d’opcions BEV. Coixins intermedis extraïbles al seient i el respatller.

Asiento Compact

Asiento Compact


El Seient compact és un accessori del Carony Classic, Turny / Turnout.

El seient Compact és de baixa altura. El model Plus inclou un kit per elevar el seient 30 mm que es munta sota el seient.

Asiento BEV Infantil

Asiento BEV Infantil


Recordeu que el seient BEV Kids s’ha de combinar amb reposa cames infantil quan s’usa amb Carony.

El reposacaps, el suport per al coll i el suport per al cos estan inclosos.

Vehículo Turny Low

Vehículo Turny Low


El Turny Low és el seient giratori més avançat en el mercat avui en dia. Les seves característiques úniques fa que sigui possible adaptar els models d’automòbils que abans eren impossible d’adaptar amb un seient giratori.

Ningú pot prometre el cel blau, però quan un es transfereix o s’asseu al Turny Low pot fer-ho gairebé del tot fora del vehicle o sent més específic amb el coixí de 40 centímetres.