Taules de transferència i esglaons

Productes / Solucions per entrar i sortir / Taules de transferència i esglaons

Escalón Desplegable Automatico Step up

Esglaó Desplegable Automàtic Step up


Step up és un nou concepte revolucionari i patentat d’esglaó totalment automàtic i desplegable. Ofereix una solució simple i fiable per a l’accés al vehicle per la porta lateral, reduint la distància del vehicle a terra. En comparació amb altres conceptes d’esglaó, els quals compten amb un sistema mecànic o elèctric complicat, amb el consegüent risc potencial d’avaries, aquest redueix al mínim aquests problemes. Només ha d’obrir la porta lateral lliscant del vehicle perquè Step-Up es desplegui de manera simultània. Tanqueu la porta i Step-Up torna automàticament a la seva posició dreta original.

Tablas de Transferencia

Taules de Transferència


La taula de transferència es destina a les persones que tenen dificultat per entrar i sortir del vehicle. Es pot instal·lar en els vehicles de tres o cinc portes tant al aldo del conductor com del copilot i suportar un pes màxim de 120kg, deixant intacta l’estructura general del vehicle i sense necessitat de reemplaçar el seient original. Realitzada per ajudar a fer la transferència de la cadira de rodes al seient del vehicle, per pujar en vehicles molt alts com monovolums. El moviment de pujada i baixada de la taula es modifica a través d’un comandament elèctric. És possible, segons el tipus de vehicle i les dimensions de la persona triar entre 4 models diferents de taula.

Escalón Semi- Automático

Esglaó Semi Automàtic


Esglaó semi automàtic d’alumini dentat i antilliscant. Aquesta versió funciona amb el peu.

Escalón Rotativo Electrico

Esglaó Rotatiu Elèctric


Aquest sistema facilita l’entrada lateral al vehicle a gent amb mobilitat reduïda, disposem d’una gran varietat de models que s’adapten perfectament al seu vehicle i a les seves necessitats. Manuals, elèctrics, plegables, sota terra, etc.

Escalón Eléctrico Cassette

Escalón Eléctrico Cassette


Este sistema facilita la entrada lateral al vehículo a gente con movilidad reducida, disponemos de una gran variedad de modelos que se adaptan perfectamente a su vehículo y a sus necesidades. Manuales, eléctricos, plegables, bajo suelo, etc.